September: hamam actie

Altijd al nieuwsgierig geweest wat een Hamam behandeling is?

la-mesa-hamam-banner

Kom het ervaren, en maak gebruik van onze zondagsaanbieding! De hele maand september op zondag met twee personen voor de prijs van 1.

70 minuten hamam voor 2 personen nu voor € 60,00. De hamambehandeling begint met koffie/thee en je krijgt uitgebreid uitleg over de behandeling. Een badjas met slippers liggen voor je klaar. Na het omkleden neem je plaats op een heerlijk verwarmde steen en je word discreet toegedekt met een pestamal (doek). Daar waar nodig is word je ondersteund door kussentjes zodat je comfortabel ligt. Je word overgoten door warm water en daarna onderga je een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde.

Na een opgieting met warm water volgt een hamammassage met een traditionele zeepzak. De speciale olijfzeep (Sabon Beldi) die in de zeepzak zit geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De tellak (hamam masseur) knijpt de zeepzak boven je lichaam uit waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt je lichaam en hiermee zeept de tellak je lichaam helemaal met de handen in.

Door middel van een heerlijke massage raakt je lichaam in een diepe ontspanning.

Je sluit de hamambehandeling af met Turkse thee en traditionele ‘lokum’.