Even voorstellen


Sandra Horst, Eigenaresse & Topstyliste

Zit sinds haar 17e in het vak en heeft ervaring opgedaan in diverse salons en als rayonmanager bij Schwarzkopf Professional. Is daarna voor zichzelf begonnen vanuit haar passie voor haar vak & mensen! Een droom is uitgekomen met de realisatie van La Mesa hair and beauty. Samen met haar team tekent Sandra voor professioneel advies op het vlak van styling, kleuring en verzorging. Naast het kappersvak heeft zij zich gespecialiseerd op diverse behandelingen op de beauty-afdeling. Ze is daar werkzaam als schoonheidsspecialiste, (sugar)wax-specialist en visagiste. Haar motto is: “If you’ll never try, you’ll never know!”.


Jack Horst, Eigenaar

Samen met Sandra runt hij La Mesa. Als sportmasseur en ontspanningsmasseur is hij gediplomeerd in diverse massagevormen. Het is voor hem de uitdaging om iemand met stress en spanning weer ontspannen de deur uit te laten gaan. Naast de basistechnieken werk hij veel intuïtief en geeft hij de massages op basis van integriteit en respect.
Daarnaast is Jack inmiddels gediplomeerd barbier en heeft hij zich gespecialiseerd in het knippen, scheren, en stylen van baarden. Ook is Jack vanaf woensdag t/m zaterdag te vinden in zijn nieuwe barbershop in
Elburg.

Kijk voor meer informatie op www.jacksbarbershop.nl


Liset Vink, allround Schoonheidsspecialiste en masseuse

Afkomstig uit de noordoost polder en sinds 2015 allround schoonheidsspecialiste. Het wellnessvak is haar grote passie en naast een uitgebreid scala aan verzorgende en huidverbeterende schoonheidsbehandelingen + waxing geeft ze verschillende massages, zoals ontspannings-, sport-, hotstone- en zwangerschapsmassage.
Liset haar favoriete uitspraak is: “We zijn allemaal uniek en dit vraagt ook om een individueel advies en behandeling, ik ga voor het beste, u ook?”


Mirella Starreveld, Topstyliste

Een zeer ervaren kapster en gepassioneerd sportster. Na een tijdje voor zichzelf gewerkt te hebben is ze in 2012 een samenwerking met Sandra aangegaan. Ze vullen elkaar aan in de filosofie van het bedrijf. Ze gelooft in het maken van een kapsel dat past bij jouw persoonlijkheid. Met aandacht en toewijding creëert ze graag deze exclusieve look voor jou. Naast het damesvak is ze zeer ervaren in het herenvak.


Anita de Vries, styliste

Een zeer ervaren kapster die reeds in 1984 als leerling in het kappervak is begonnen. Na het volgen van 5 jaar opleiding in Zwolle en in Hilversum afgestudeerd als allround kapster.
Daarna uitgebreid ervaring op gedaan in diverse kapsalons als 1e kapster en salonmanager.
De altijd vrolijke en geduldige Anita versterkt sinds september 2016 met veel plezier het team van Lamesa. Heren, dames en kinderen zijn bij haar in goede handen. Van knippen tot kleuren met krul haar of stijl haar, iedereen gaat met een tevreden gevoel de stoel uit.


Renske Meyer, styliste

Het jongste teamlid van de stylisten van La Mesa maar desondanks ook al 10 jaar bezig in de kappersbranche. Door de jaren heen enkele bedrijven gezien, ervaring opgedaan en nu haar plek gevonden, zo kun je genieten van je vak! Een all-round kapster; dames, heren en kinderen, knippen, kleuren, permanenten. Met passie en een frisse blik zorgt ze voor een kapsel dat bij je past.
Haar werkdagen zijn meestal woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.


Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!